Finans ve iş alanlarına ve avm gibi böyle sosyal yerlere havalimanından istanbulun merkezine metro şarttır hatta merkezden havalimanına gitmekte çok önemlidir.
gerçekten 19 Aralık 2023 tarihi kesin midir? Kaynak gösterilmeden paylaşılan bilginin doğruluğu sorgulanmaktadır. Geçen gün bakan beyin konuşmasında net tarih bilgisi paylaşılmadı
hiçbir koşulda 14 Aralık tarihinde açılış olmayacağına göre, anadolu yakasından ulaşım HAVAIST veya özel araç ile yapılacak şeklinde planlama yaptım
Özel araç ile havaalanına ulaşım, otopark ve yol-benzin masrafları ile toplam 930TL; aracı M11 başlangıç durağının yanındaki otoparka bırakmanın toplam maliyeti yaklaşık 450 TL oluyor
tüm bunlara göre en ekonomik ulaşım şu anda HAVAIST seçeneği, umarım sosyal medyada yazılan eleştriler yersizdir de otobüsler gelir 😃
Eger ögrenciyseniz ve ucusunuz cok önemli ise, varacaganiz yerde de hazir dinlenme imkaniniz da varsa önceki geceden ya da geceyarisindan sonra Havalimani'na gitme opsiyonunu da düsünün. Havalimani'nda sabahlamak sanildigi kadar kötü bir sey degil.
Bu hattın 19 Aralıkta açılacağını varsayalım. Şu soruyu sormak istiyorum;
Sefer aralıkları kısaltılıp, seferler artırılacak mı ve bu süre ne kadar olacak? Örnek veriyorum; 10 dk aralıklarlaÇünkü; Kağıthane-Havalimanı 20 dk. aralıkla işliyor ve yoğunluğu oldukça az. Gayrettepeyle birlikte yoğunluk muazzam artacak. Yine 20 dk aralığında olursa ilk duraktan itibaren araç ful dolacak.
gerçekten 19 Aralık 2023 tarihi kesin midir? Kaynak gösterilmeden paylaşılan bilginin doğruluğu sorgulanmaktadır. Geçen gün bakan beyin konuşmasında net tarih bilgisi paylaşılmadı
Bu hattın 19 Aralıkta açılacağını varsayalım. Şu soruyu sormak istiyorum;
Sefer aralıkları kısaltılıp, seferler artırılacak mı ve bu süre ne kadar olacak? Örnek veriyorum; 10 dk aralıklarla Çünkü; Kağıthane-Havalimanı 20 dk. aralıkla işliyor ve yoğunluğu oldukça az. Gayrettepeyle birlikte yoğunluk muazzam artacak. Yine 20 dk aralığında olursa ilk duraktan itibaren araç ful dolacak.