Ergün Bey merhaba,
Bölümleri kurcaladım ama bulamadım. Eğer, benim gözümden kaçtıysa düzeltin beni lütfen. Havayolu şirketlerinin kendine ait konu baskılarının olması gerektiğini düşünüyorum. THY, Anadolu Jet, Pegasus Havayolları şeklinde. Bu başlıklarda da, bu şirketlerde yaşanan gelişmeler tartışılabilir.
Bir diğer önerim; 'İETT'de Yaşanan Gelişmeler' isimli bir başlık. İETT Duyurular diye bir başlık var ama doğru bir başlık değil gibi geliyor. O başlığın ismini çevirmek ya da yeni bir başlık açmak, daha doğru olacaktır olur kanaatindeyim.
Son önerim de; 'İstanbul Şehir Hatları' isimli bir başlık. Bu başlık, çok fazla yoğun olmayacaktır ama gerekli olduğu kanaatindeyim.
Tekrar paylaşıyorum; eğer var da ve ben göremediysem, beni düzeltin lütfen.
İyi forumlar.
Merhaba Vural Bey,
Havayolu firmalarıyla ilgili gelişmeler için Haberler kategorisi altında "Havayolu Haberleri" alt kategorisi açtım.
İETT Duyurularını, "Ulaşım Öneri ve Gelişmeleri" kategorisi altındaki "İstanbul Ulaşım Haberleri" alt kategorisinde paylaşabilirsiniz.
"İstanbul Şehir Hatları" da aynı şekilde "İstanbul Ulaşım Haberleri" altında paylaşılabilir.
İlgili alt kategorilerde çok fazla paylaşım olur ve detaylandırmak gerekirse ileride kategori seviyesine de taşıyabiliriz.
İlginiz ve takibiniz için çok teşekkür ederiz.