iki bilgide yanlış. kirazlının 4 değil 5 çıkışı var. 3 aydır öyle değil; bölge kasımın başında dolduruldu, 1 haftadır böyle göçük ve zeminde sorunlar var.
Merdiven sayısında haklısınız, eksik saymışım 4 değil 5 çıkışı var , fakat mesajdaki bilgi halihazırdaki merdivenlerin kullanılacak olmasıydı, kaç merdiveni olduğu değil .Ayrıca şantiyenin kalkması Kasım değil Eylül ayında bizzat şantiyenin kapadığı yoldan geçerek gördüm , daha öncesi varmıydı bilmiyorum .Siz nereden Kasım ayını referans alıyorsunuz anlayamadım ?
hocam buranın bir üst sokağında oturuyorum, tarihleri karıştırmış olabilirim. şuan belediye zaten göçüğü düzeltti. ayrıca hergün çeşitli yollarla kirazlı-özgürlük meydanı arası mekik dokumaktayım 😄 bu projenin bitmesini iple çekiyorum.
bu metronun çok yoğun olucağını kirazlı aktarmasından ve haznedardaki iett otobüs ve minibüs trafiğinden anlamak mümkün. keza m1 hattının yoğun olmasının önemli sebeplerinden biri kirazlı-m3 aktarmasıdır. bu metro açıldığında ve yeterli araç alımı yapıldığında metrobüsten ve marmaraydan sonra istanbul'un en yoğun toplu taşıması olucağını düşüyorum. yetkililer bu projeye gerekli özeni göstermeli.
iki bilgide yanlış. kirazlının 4 değil 5 çıkışı var. 3 aydır öyle değil; bölge kasımın başında dolduruldu, 1 haftadır böyle göçük ve zeminde sorunlar var.
İyi de merdiven falan yapılmamış ki ? Nasıl şubata kadar kesin bitecek diyorlar