*M11 metrosunun Arnavutköy Hastane-Halkalı etabının açılış tarihi Uraloğlu tarafından 2025 sonu olarak açıklandı.
*İBB, yerli ve milli tramvay aracı Tram34'ün şasinin yapımı için Yılgenci firmasıyla anlaştı. Yapılacak 34 adet Tram34, T4 hattında kullanılacak
*M12'nin açılış tarihi 2025'in ikinci yarısı olarak revize edildi. Benim beklentim Ağustos veya Eylülde açılması. Hattaki ilerleme oranı %84.
*İBB, resmi olmayan bilgilere göre M4'Ün Tuzla etabına başladı. Gelecek günlerde İBB başkanı İmamoğlu'nun Tuzla Belediyesinin yanında kurulan mekanda, resmi olarak inşaatın başladığını bildireceği bekleniyor. Hattın birçok durağının yeri revize edildi.
*M5'in 2.etabındaki ilerleme oranı %80e yaklaştı.
*M1B Kirazlı-Halkalı Üniversite Kaba İnşaattı ihalesi revize edilerek inşaattaki bütün Elektromanyetik işleri kapsayan ve M1 hattının tamamının sinyalizasyonun yenileneceği bir ihaleye dönüştü.Yapı Merkezi ihaleyi kazandı. Gelecek günlerde sözleşmeye imza atılması bekleniliyor.
*M14'teki ilerleme oranı %60 seviyesine ulaştı.
*Altunizade-Kavacık hattının güzergahı revize edildi
Bir Esenyurt etabına baslamadilar 4 sene oldu
m5 in ne zaman açılacağını düşünüyorusn yağız
M4 uzatma hattı Çamçeşme istasyonunun yeniden parka dönüştürüleceği bilgisini okudum. Umuyorum doğru değildir. Umuyorum inşaatın yeniden başlamasıdır Doğru ise istanbul tarihinde böyle berbat bir döneme daha denk gelmemiştir diyeceğim.