Biliyosunuz ki Ankara'da yapımı planlanan birçok hat var fakat bu hatların detaylı bir haritası yok ve EGO ile Bakanlığın farklı farklı projeleri olduğundan kafalar karışabiliyor. Ben de hem interaktif olması hem de bütün hatların (işletmede olan ve açılacak - inşa edilecek hatlar) daha iyi anlaşılabilmesi için Google haritalar üzerinden bir harita oluşturdum. Bazı hatlar daha etüt aşamasında olduğundan güzergahlar değişebilir ben o değişiklikleri aynı şekilde haritaya ekleyeceğim. Bazı hatlar ve duraklara ise açıklamalar ekledim onlara da bakabilirsiniz. Mâlum ne bakanlık ne EGO yapılacak hatlar hakkında detaylı bilgi vermediğinden bu haritayı doğru şekilde hazırlamak saatler aldı ama açıkçası hata payı oldukça düşük bir hat olmuş oldu. Tavsiyeleriniz olursa söyleyebilirsiniz beklerim. Umarım bu harita işinize yarar. Linkini aşağı bırakıyorum. İyi forumlar.
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1E75EKFvAFSF8cs5FDdBLRGK9uBbs1lQ&usp=sharing
Güzel olmuş eline sağlık, yalnız keşke Esenboğa metrosu onun devamı Etlik-Gar metrosunu da gösterseydin.